SMACK este o companie profesionistă de fabricare a robinetelor. După cei 15 ani de dezvoltare, SMACK a înregistrat progrese rapide și a fost baza de producție la nivel mondial, cu ideea „Crearea calității mondiale, sincronizare cu lumea; Stabilirea mărcii secolului, ca oamenii să le împărtășească pentru totdeauna”.


În prezent, SMACK a reunit aproape 1 000 de angajați profesioniști, pe baza modernizata din 90 000 de metri pătrați. Pe baza managementului standardizat, SMACK a înființat o echipă care integrează dezvoltarea, producerea, controlul calității .O dată cu utilizarea echipamentelor avansate de producție și testare, SMACK a deținut capacitatea de a dezvolta mai mult de 10 serii și 6 milioane PCS de robinete anual.


Este nerăbdător ca SMACK să satisfacă nevoile clienților din medii culturale diferite; Se cere ca SMACK să ceară toate lucrurile pentru a oferi cele mai bune servicii pentru clienți și a urmări la nesfârșit perfectul; Pentru SMACK se crede că progresul nu are sfârșit.


Mulțumim sincer fiecărui partener pentru susținerea și încrederea pe termen lung. Pentru SMACK se asigură că satisfacția dvs. este abordarea noastră de bază pentru dezvoltarea persistentă.